تهدیداتخبر

واتس‌اَپ پیغام‌های ارسال شده به گوشی‌های آیفون را پاک نمی‌کند

آیا تا به حال این اتفاق افتاده که به اشتباه تصویری را از طریق واتس‌اپ به شخصی ارسال کنید و بعد، از انجام آن پشیمان شوید؟

خوب، همه ما دچار چنین مشکلی شده‌ایم، اما نکته تأسف آور این است که ویژگی حذف برای همه (Delete for Everyone) واتس‌اپ که دو سال پیش معرفی شده است حاوی یک اشکال حریم خصوصی وصله نشده است که حس کاذبی از امنیت را به کاربران القا می‌کند.

واتس‌اپ و پیام رسان رقیب آن، تلگرام، قابلیت “حذف برای همه” را ارایه می‌دهند، تا میلیون‌ها کاربر آنها بتوانند از ارسال پیام‌ها، عکس‌ها، فیلم‌ها به فرد اشتباه فرار کنند.

همانطور که از نام آن مشخص است، ویژگی “حذف برای همه” برای بازگرداندن پیام‌هایی طراحی شده (از جمله عکس‌ها و ویدئو‌ها) که سهواً برای اشخاص ارسال می‌شود.

در مورد واتس‌اپ، این ویژگی تنها به مدت زمان ۱ ساعت، ۸ دقیقه و ۱۶ ثانیه پس از ارسال پیام، قابل استفاده است.

با این حال، مشخص شده که ویژگی “حذف برای همه”، پرونده‌های ارسال شده برای کاربران آیفون (با تنظیمات پیش‌فرض) را مانند دستگاه‌های اندرویدی حذف نمی‌کند، و با وجود نمایش “این پیغام پاک شده است” در صفحه گفتگوی پیام رسان، پیغام ارسال شده در دستگاه گیرنده، ذخیره می‌شود.

در اوایل این هفته، نقص حریم خصوصی مشابهی در ویژگی “حذف برای همه” پیام رسان تلگرام شناسایی، و بلافاصله وصله‌ای برای برطرف کردن آن توسط شرکت تلگرام منتشر شد.

به گفته واتس‌اپ، با توجه به مشکل پیش آمده، این شرکت ممکن است در آینده تغییراتی در عملکرد و اجرای این ویژگی ایجاد کند.

 

 

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 3 =

0
سبد خرید
  • هیچ محصولی در سبدخرید نیست.