انتشار اطلاعات شخصی کاربران از طریق صفحه وب مخفی گوگل

براساس گزارشها، کمیسیون حفاظت از دادهها که بر عملکردهای گوگل نظارت دارد، شواهد جدیدی را از یک نظرسنجی نشان میدهد که این غول جستجو، مخفیانه دادههای کاربران را در اختیار شرکتهای تبلیغاتی قرار میدهد. گفته میشود که این شرکت از صفحات وب مخفی استفاده میکند تا اطلاعات مرور کاربر را به تبلیغ کنندگان منتقل کند و از این طریق مقررات حریم خصوصی اتحادیه اروپا را دور بزند.
طی یک گزارش که توسط روزنامه فایننشال تایمز منتشر شد، این شواهد توسط جانی رایان، مدیر ارشد سیاستگذاری سازنده مرورگرهای متمرکز بر حریم خصوصی با نام Brave، که در اتحادیه اروپا مستقر است، به کمیسیون حفاظت از دادههای ایرلند ارسال شده است.
به گفته رایان، او نحوه چرخش اطلاعاتش را در آگهیهای گوگل مورد بررسی قرار داد و متوجه شد که گوگل از یک ردیاب استفاده میکند که شامل رهگیری اطلاعات مرور وب، مکان و سایر دادهها است و دادههای به دست آمده را از طریق یک صفحه وب پنهان به شرکت تبلیغاتی مدنظر ارسال میکند. صفحه پنهان هیچ محتوائی ندارد اما دارای یک آدرس منحصربهفرد است که آن را با فعالیتهای صورت گرفته توسط مرورگر رایان مرتبط میکند. گوگل صفحهای ایجاد میکند که کاربر هرگز ندیده، این صفحه خالی است، بدون هیچ محتوا، اما به اشخاص ثالث اجازه میدهد تا از طریق این وبسایت کاربران را مورد جاسوسی قرار دهند.