خبر

اضافه شدن قابلیت حالت ناشناس به گوگل مپ

در سال ۲۰۱۸، گوگل پس از غیرفعال کردن قابلیت اشتراک گذاری سابقه موقعیت مکانی از طریق تنظیمات حریم خصوصی، عناوین مربوط به ردیابی موقعیت کاربران خود را از بین برد.

شکایاتی که علیه این شرکت وجود داشت، بیان می‌کرد: “گوگل این قابلیت را دارد که کاربر بتواند تاریخچه موقعیت مکانی را در هر زمانی که بخواهد خاموش کند. با خاموش کردن سابقه موقعیت مکانی، مکان‌هایی که رفته است دیگر ذخیره نمی‌شدند و این قابل قبول نبود.”

در پی دریافت انتقادات شدید نسبت به این موضوع، گوگل تنظیماتی را ارایه داد که اکنون به کاربران اجازه می‌دهد تا غول‌های فناوری را از ردیابی آنها بازدارند، البته بجز برنامه‌هایی که داده‌های مکانی در آنها از اهمیت بالایی برخوردار است؛ مانند ویز و گوگل مپس.

این شرکت در راستای تلاش برای ایمن‌تر و قابل اعتمادتر کردن گوگل مپس، ویژگی‌های امنیتی پیشرفته مربوط به حریم خصوصی مکان را به اندروید ۱۰ اضافه نمود. برای بهبود هر چه بهتر سرویس‌ها و به دست آوردن اعتماد از دست رفته کاربران، گوگل قصد دارد حالت ناشناس را به گوگل مپس اضافه کند و گفته می‌شود که این ویژگی هم اکنون در حال آزمایش است.

کاربران همیشه می‌توانند با ورود به حساب گوگل خود، دسترسی به داده‌های مکانی جمع آوری شده توسط گوگل مپس را محدود نمایند، اما این کار برای آنها ساده نیست و هزینه‌هایی را در بر خواهد داشت؛ از این رو، گوگل قصد دارد حالت ناشناس را معرفی کند که توسط خود کاربران روشن شود. این همان روشی است که برای یوتیوب یا گوگل کروم بکار رفته است تا داده‌های جستجو یا پیمایش شده از حساب اصلی گوگل حذف شود.

به منظور فعال کردن حالت ناشناس، کاربران می‌توانند به سادگی گزینه‌ای را از حساب گوگل خود انتخاب کرده و از طریق برنامه نوار وضعیت، از وضعیت حالت ناشناس مطلع شوند و نشانگر محل را به آبی تیره تبدیل کنند تا حالت آن تغییر یابد.

برای فعال کردن این ویژگی، به کاربران توصیه می‌شود که پیش نمایش نقشه‌ها در نسخه ۱۰.۲۶ یا بالاتر را نصب کنند و کسانی که به نقشه‌های پیش نمایش دسترسی ندارند، بهتر است منتظر بمانند تا شرکت آن را در مقیاس گسترده تری منتشر کند.

 

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − نه =

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن