خبر

حراج پیام‌های خصوصی 81.000 کاربر فیس‌بوک توسط هکر‌ها

هکر‌های روسی با انتشار پیامی ادعا کردند که به اطلاعات شخصی 120 میلیون اکانت دسترسی داشته و قصد دارند این اطلاعات را به‌فروش برسانند.

فیس‌بوک دسترسی هکر‌ها به سرو‌ر‌های خود را رد کرده و در عوض کاربران را به دلیل نصب مرورگر‌های مخرب، مقصر اصلی سرقت داده‌هایشان می‌داند. به گفته این گروه هکری،‌ پایگاه داده این گروه شامل 120 میلیون اکانت است، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که تا به حال داده‌های 81.000 حساب کاربری به سرقت رفته است. یک کارشناس امنیت سایبری به نام جوزف کارسون بر این باور است که به احتمال زیاد هکر‌ها در بیان میزان اطلاعاتی که در اختیار دارند، اغراق کرده‌اند.

IP آدرس پلتفرمی که هکر‌ها برای انتشار این خبر استفاده کرده‌اند به سن پترزبورگ روسیه منتهی شده است،‌ در نتیجه محل استقرار آن‌ها روسیه خواهد بود.

مطالعه صورت گرفته توسط شرکت امنیت سایبری Digital Shadows حاکی از آن است که تا به حال 12.000 کاربر روسی و 47.000 کاربر اوکراینی قربانی این سرقت داده بوده‌اند.

به گفته مدیر محصول فیس‌بوک، این شرکت کمک کرده تا افزونه مرورگری که عامل بروز چنین مشکلی بوده، حذف شود.

خبر فروش پیام‌های خصوصی کاربران زمانی منتشر شد که فیس‌بوک سعی داشت تا آسیب‌های ناشی از دو رسوایی اخیر خود را جبران کند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
سبد خرید
  • هیچ محصولی در سبدخرید نیست.
ورود به سایت
نام کاربری / ایمیل / شماره موبایل خود را وارد کنید
بازیابی کلمه عبور
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
ورود به سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ثبت نام در سایت
شماره موبایل / ایمیل را تایید و اطلاعات را تکمیل کنید
ثبت نام در سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
0